آشنایی با گوگل درایو ( Google Drive )

امروز اکثر ما ترجیح می دهیم به جای صرف هزینه های زیاد برای خرید حافظه های کامپیوتری و دردسرهای جابجایی و داشتن نگرانی های همیشگی برای از دست دادن اطلاعات از تکنولوژی فضای ابری استفاده کنیم، بدین معنا که اطلاعات را به صورت آنلاین دخیره کرده و هرکجا که بودیم با اتصال به اینترنت از اطلاعات خود استفاده کنیم. گوگل برای این منظور سرویسی را با عنوان گوگل درایو برای ما فراهم کرده است.

گوگل درایو یک سرویس برای نگهداری، اشتراک گذاری و ویرایش فایل است که توسط گوگل ارائه می‌شود. گوگل درایو برای کاربران خود پنج گیگا بایت فضا درنظر گرفته و شما می توانید با پرداخت مبالغی این فضا را تا شانزده ترابایت افزایش دهید. دو شرکت Sky Drive و Drop Box از شرکتهای ارائه دهنده فضاهای ذخیره سازی آنلاین این روزها رقیبی با عنوان گوگل درایو را در کنار خود می بینند که هزینه پایین تری هم برای ارائه سرویس های خود دریافت می کند و همچنین سرعت کار در گوگل درایو هم در آپلود و هم در دانلود بسیار بالاتر است. گوگل درایو در اصل همان نسخه پیشرفته گوگل داکز است. با این سرویس شما می توانید با همکاران یا همکلاسی های خود به صورت آنلاین روی یک پروژه کار کنید و اسناد را در گول درایو ذخیره نمایید.

گوگل درایو این امکان را برای شما فراهم می کند که فایلهای خود را در هر فرمتی آپلود کنید و امکان نمایش فرمت های مختلف فایلها را دارد همچنین می توانید به راحتی یک فایل Word را در این فضا ویرایش کنید و ادامه کار شما بر روی همان فایل را به صورت آنلاین همکار شما انجام دهد. شما می توانید در این سرویس برای فایهای خود سطح دسترسی تعیین نمایید. حتی اگر شما به اینترنت دسترسی نداشته باشید این امکان برای شما فراهم شده است که به صورت آفلاین اسناد خود را مشاهده کنید البته امکان ویرایش آن را ندارید.

یکی ویژگیهای خوب گوگل درایو مجهز بوده به سیستم OCR (این فناوری در اسکنرها برای تبدیل تصاویر گرفته شده از متون به نوشته های Text استفاده می شود) که به وسیله آن کوگل درایو می تواند کلمات موجود در فایهای PDF را شناسایی کرده و در نتایج جستجوهایش برای شما نمایش دهد.

از دیگر امکانات این سرویس قابلیتی است که به شما این امکان را می دهد اگر یک فایل را چندین بار ویرایش کردید و اگر بعد از گذشت چند روز به نسخه های قبل از ویرایش خود نیاز داشتید، بتوانید به راحتی به آن دسترسی پیدا کنید، با استفاده از امکانSee revision history می توانید هر نسخه را تا سی روز برای خود نگه دارید و هر زمانی لازم بود به سراغ ویرایش های قبلی خود بروید.

ویژگی دیگر گوگل درایو این است که بر روی تمامی سیستم عامل ها کامپیوترهای شخصی و تلفن های هوشمند و تبلت ها قابل استفاده می باشد.

اما در استفاده از این سرویس یک سئوال مهم برای کاربران وجود دارد آیا گوگل حریم خصوصی کاربران خود را حفظ خواهد کرد؟ زیرا گوگل در سالهای قبل اطلاعات مربوط به ایمیل بسیاری از کاربران خود در اختیار سازمان امنیت آمریکا قرار داده بود.



به مطلب ارائه شده امتیاز بدهید



Arun
علیرضا گودرزی علیرضا گودرزی کاردان فناوری اطلاعات سابقه چندین سال فعالیت در زمینه پشتیانی وب سایت، طراحی و گرافیک و تهیه محتوا برای وب سایتها و مقالات پژوهشی را دارم، امیدوارم مطالب ارائه شده برای شما مفید بوده باشد.

  • مطلب چه طور بود؟ سوالی در این باره دارید؟ در بخش نظرات مطرح نمایید.
  • ر

    رضا جاهد

    متاسفانه جیز ی متوجه نشدم حالا تا اندازه ای متوجه شدم 0 0

خدمات طراحی سایت
مقالات طراحی وب سایت
نظر سنجی

هیچ نظر سنجی وجود ندارد
نمایش نتیجه ها
پروژه های در حال انجام

فروش بلیط هواپیما راه به راه

(0%)


وب سایت ساختمانی دوغآب

(20%)


طراحی سایت گروه رویش

(25%)


صنعت وار

(50%)


سردخانه شهروند

(50%)


سئوی سایت بانه کالا

(50%)


شبکه اجتماعی کافه چه

(60%)


فروشگاه اینترنتی زرجام

(60%)


گروه هنر عمران

(60%)


طراحی سایت وکیل

(60%)


طراحی سایت سوله املاک

(70%)


اپلیکیشن IOS کارناوب

(80%)


وکیل امیر رئیسیان

(90%)


اپلیکیشن سفر باتو

(90%)


فروشگاه اینترنتی ایران نیاز

(90%)


فروشگاه و اپلیکیشن هپی مپی

(90%)


بـاغ ویـلای پرند

(95%)