انتخاب شما چیست سایت دیوار یا شیپور
امروزه با گسترش تکنولوژی و ارتباطات کاغذها جای خود را به اپلیکیشن ها دادند. در زمان های گذشته مردم روزشان را با روزنامه ها شروع می کردند. حوادث می خوانند جدول حل می کردند و از اخبار به روز که البته مربوط به روز گذشته بود مطلع می شدند.اما قشر دیگری وجود داشت که روزنامه کمک شایانانی به آنها می کرد و آن بحث مربوط به فروش کالا بود.
سایت دیوار و شیپور سایت هایی هستند که شما می توانید به راحتی کالای خود را انتخاب و خریداری کنید و یا اگر کالایی را دارید که دیگر به آن نیاز ندارید به راحتی به فروش برسانید. این سایت ها را به نوعی مردم رهبری می کنند ، در آن کالاهایشان را می گذارند و یا خرید می کنند.مسئول سایت وظیفه به روزرسانی اطلاعات و پاسخگویی در مورد سایت را دارد.
حال این سوال پیش می آید که کدام اپلیکیشن برای شما مناسب تر است دیوار یا شیپور؟
زمانیکه “دیوار” را نصب می کنید و آن را باز می کنید ، شما مستقیما به منوی اپلیکیشن وارد شده و می توانید فعالیت خود را بدون نیاز به هیچ گونه ثبت نام و ایجاد حساب کاربری آغاز کنید. در صورتی که “شیپور” اینگونه نبوده و برای استفاده از آن باید پروفایل کاربری ایجاد کرده و منتظر ایمیلی برای فعالسازی آن باشید ( البته این روند فعالسازی آنچنان طولانی نیست، با این وجود بیشتر از دیوار از شما وقت می گیرد).
این اپلیکیشن رنگ قرمز را به عنوان رنگ قالب خود قرار داده تا برای مخاطب ، یادآور شمایل کلاسیک روزنامه های کاغذی باشد. پس از ورود به اپلیکیشن و انتخاب شهر مورد نظر خود، صفحه آگهی ها در موضوعات مختلف به سرعت برای شما باز می شود. دیوار از لحاظ ظاهری بسیار شکیل، اما ساده و جمع و جور است و کار با آن بسیار ساده است و هیچ گونه تبحری نمی خواهد.
منوی دیوار به صورت کشویی در سمت راست صفحه قرار گرفته است و شامل مواردی مثل انتخاب شهر، صفحه اصلی، نشان شده ها، آگهی های من، آگهی های فوری و موضوعات مختلف آگهی ها است. دکمه جستجو و مثبت (برای ثبت آگهی) به منظور دسترسی بهتر، در گوشه چپ تصویر قرار داده شده است.بارگذاری در سایت دیوار به سهولت صورت می گیرد و با سرعت بالایی شما می توانید اطلاعات خود را بارگذاری کنید و اما شیپور رنگ آبی فیروزه ای را به عنوان رنگ اصلی رابط کاربری خود قرار داده و نسبت به دیوار، در صفحه اصلی کمی شلوغ تر و پرجزئیات تر است.
منوی شیپور هم مثل دیوار کشویی بوده و در سمت راست تصویر قرار داده شده، با این حال مثل دیوار با اشاره انگشت بیرون نمی آید و باید از دکمه تنظیمات خود موبایل یا آیتمی که در بالای تصویر قرار داده شده برای مشاهده آن استفاده کنید.
در این بخش آیتم هایی مثل خانه، گروه بندی، آگهی ها، فوری، مورد علاقه و تنظیمات مربوط به حساب کاربری را مشاهده خواهید کرد. به طور کلی، کار در محیط شیپور به سرعت و نرمی دیوار نیست و به خاطر جزئیات بیشتر و شلوغی، کمی کندتر از آن عمل می کند. با این حال، وجود بعضی از این جزئیات برای شیپور مفید واقع شده است.
مثلا در کنار هر آگهی در فهرست، قیمت آن هم ثبت شده که در دیوار آن را نمی بینیم. ولی به روزرسانی آگهی ها در دیوار بسیار ساده تر و بهتر از شیپور بوده و با کشیدن صفحه به پایین عمل می کند، در صورتی که در شیپور برای به روز رسانی دائما مجبورید بین آیکن های گروه ها و صفحه آگهی ها برای مشاهده جدیدترین کالاها سوییچ کنید.
یکی از مهم ترین قابلیت های یک اپلیکیشن خرید و فروش، امکان جستجو بین کالاهای موجود در آن است. بخش جستجو در شیپور بهتر و سازمان یافته تر از اپلیکیشن دیوار عمل می کند و به شما امکان جستجوی دقیق تری را می دهد.
بر خلاف سیستم جستجوی ساده دیوار که تنها شامل جستجو در یک موضوع خاص و فیلتر کردن آگهی ها با عکس و بدون عکس است، شیپور به شما اجازه می دهد تا جستجوی کالای خود را در استانی خاص انجام داده و برای آن محدوده قیمت هم تعیین کنید.
با توجه به این موارد انتخاب برای شما راحت تر خواهد بود.حال انتخاب شما چیست شیپور یا دیوار ؟