مراحل طراحی سایت

طراحی یک وب سایت مستلزم اجرای مراحلی می باشد که بهتر است قبل از مراجعه به شرکتهای طراحی سایت از آنها مطلع باشید تا با ذهنی آگاه و آشنا به مسائل طراحی سایت سفارش یک وب سایت را بدهید . با خواندن این مقاله با مراحل طراحی سایت از ابتدا تا انتها آشنا شوید.

 

1. جمع آوری اطلاعات مورد نیاز

شما به عنوان شخصی که قصد دارد برای توسعه ی کسب و کارش یک وب سایت طراحی کند نیاز دارید تا در ابتدای راه سوالاتی را از خودتان بپرسید، اول اینکه، هدفتان از طراحی وب سایت چیست؟چطور میتوانید یک شرکت طراحی سایت مطمئن پیدا کنید؟ و اینکه هزینه ی طراحی و تبلیغات یک وب سایت چقدر است؟، آیا میتوانید هزینه ی آن را پرداخت کنید؟

5 سوالی که قبل از طراحی سایت باید از خودتان بپرسید؟

پاسخ تمامی این سوالات را در ادامه دنبال کنید:

هدفتان از طراحی وب سایت چیست؟

از خودتان بپرسید، چرا باید برای کسب و کارم وب سایت طراحی کنم؟ هدفم از این کار چیست؟ از طراحی یک وب سایت به چه چیزهایی خواهم رسید؟

چرا باید سایت داشته باشیم؟

همیشه پرسیدن سوال قبل از انجام هر کار و تصمیمی نه فقط طراحی وب سایت میتواند هدف و انتظاراتتان را روشن کند.

اما یک فرد میتواند از تصمیم به طراحی سایت اهداف زیر را دنبال کنید:

  • کسب درآمد 
  • اطلاع رسانی در مورد کالا / خدمات 
  • فروش کالا / خدمات 
  • ساختن یک جامعه (Community) 
  • به اشتراک گذاشتن دانش و اطلاعات 
  • ارتباطات داخلی

چطور میتوانید یک شرکت طراحی سایت مطمئن پیدا کنید؟

امروزه بهترین راه برای یافتن هر چیزی ، جستجو در اینترنت است. شما با جستجوی "شرکت طراحی وب سایت" میتوانید انواع شرکتهای طراحی سایت را بیابید و  با دیدن سایت و نمونه کارهایی که تا  الان انجام داده اند قدم اول را بردارید، با دیدن نمونه کارها میتوانید با یک تیر چند نشان بزنید، میتوانید بفهمید که مثلا مجموعه طراحی وب سایت کارناوب تا الان با چه اشخاصی و در چه زمینه هایی همکاری داشته است؟ خلاقیت این مجموعه در نمونه کارهایش تا چه حد است؟ از چه امکاناتی در نمونه کارهایش استفاده کرده است؟ علاوه بر تمامی اینها میتوانید با مشتریانی که این مجموعه داشته است صحبت کنید و از آنها نیز نظرسنجی کنید و ببینید تا چه حد از طراحی سایتشان راضی هستند؟

با این ترفند ها میتوانید یک آشنایی اولیه با هر شرکت طراحی سایت که مدنظرتان است پیدا کنید و برای صحبتهای و سوالات دیگر مانند: تکنولوژی های مورد استفاده در طراحی سایتها، خدمات سئو، چگونگی تامین امنیت وب سایت، هاست، دامین و مهم ترین مسئله یعنی میزان هزینه طراحی وب سایت و تبلیغات . به صورت حضوری و در جلسات متعدد با شرکت طراحی سایتی که مدنظرتان است مراجعه کنید.

توجه داشته باشید که شما باید مقداری از پول خود را برای هزینه ی طراحی سایت و مقداری دیگر را برای تبلیغات کنار بگذارید چون بعد از اتمام طراحی سایت اگر نتوانید وب سایتتان را تبلیغ کنید مطمعنا سودی برای شما نخواهد داشت و چه بهتر که از ابتدا تصمیم به طراحی سایت نمی گرفتید.

2. تحلیل و نیازسنجی پروژه

بعد از شناخت و اطمینان کاملی که از شرکت طراحی سایت مدنظرتان بدست آوردید با توافقی که بینتان صورت خواهد گرفت بایکدیگر قرارداد می بندید. و از این به بعد گام های بعدی توسط شرکتی که با آن قرارداد بسته اید برداشته میشود، که اولین گام تحلیل و نیازسنجی پروژه می باشد.

سایتی که مدنظر شماست توسط تیم فروش و برنامه نویسیه شرکت طراحی سایت تحلیل و نیازسنجی میشود، منظور از تحلیل پروژه برآورد امکانات و تکنولوژی هایی می باشد که قرار است در سایت شما قرار بگیرد و منظور از نیازسنجی، برآورد هزینه و زمان پروژه می باشد. که تمامی این مسائل طی برگذاری جلسات متعدد مورد بحث قرار می گیرند. 

امکانات یک وب سایت


3. طراحی و یا انتخاب قالب وب سایت
در این مرحله قالب وب سایت طراحی و یا خریداری می شود. اما منظور از طراحی قالب وب سایت این است که تیم برنامه نویسی شرکت طراحی سایت که با آنها همکاری دارید به صورت اختصاصی قالبی را برای شما طراحی می کنند و درمقابل،  انتخاب قالب وب سایت به این معنی است که تیم برنامه نویسی با خواست خود شما یک قالب آماده که اصطلاحا به آن Word Press گفته میشود را خریداری می کند و بر روی آن قالب کار می کند.

آشنایی با انواع روش های طراحی وب سایت


4. برنامه نویسی وب سایت 
در این مرحله تمامی قسمتهای سایت اعم از صفحات مختلف سایت، فرم ها، ماژول های مورد نیاز و... با توجه به واسط گرافیکی طراحی شده در مرحله قبل به طور جداگانه برنامه نویسی و در سایت پیاده سازی میشود. در این قسمت باید کد نویسی کاملاً بهینه انجام پذیرد مواردی مانند صحیح بودن کد های HTML/css و مطابقت آنها با استانداردهای جهانی ، رعایت بهینگی و سلامت کدهای سمت سرور و ... رعایت گردد.


5.تست و تحویل سایت

در این مرحله تمامی قسمت های کدنویسی شده مورد بررسی قرار می‌گیرد. در این مرحله کدهای HTML و CSS  و همچنین صحیح عمل کردن فرم ها، سازگاری سایت با مرورگرهای مختلف و ... موردبررسی قرار می‌گیرد تا زمانی که سایت به مشتری تحویل داده میشود عملکرد آن بدون خطا باشد.پس از تست تمامی قسمت ها سایت آپلود و به مشتری تحویل داده میشود.


6.پشتیبانی

یکی از اساسی ترین مسائلی که یک شرکت طراحی سایت باید داشته باشد، مسئله ی پشتیبانی است، تمامی کارها از قبیل رفع اشکالات و تغییر بخش هایی از وب سایت جزء پشیبانی هستند که شرکت طراح این مسئولیت را برعهده دارد.
 



به مطلب ارائه شده امتیاز بدهید



Arun
هادی جعفری هادی، با مدرک کارشناسی نرم افزار ، عاشق برنامه نویسی موبایل برای IOS هست ، بعضی وقت ها در زمینه فروش و بازریابی ایده های قشنگی رو اعلام میکنه

  • مطلب چه طور بود؟ سوالی در این باره دارید؟ در بخش نظرات مطرح نمایید.
خدمات طراحی سایت
مقالات طراحی وب سایت
نظر سنجی

هیچ نظر سنجی وجود ندارد
نمایش نتیجه ها
پروژه های در حال انجام

فروش بلیط هواپیما راه به راه

(0%)


وب سایت ساختمانی دوغآب

(20%)


طراحی سایت گروه رویش

(25%)


صنعت وار

(50%)


سردخانه شهروند

(50%)


سئوی سایت بانه کالا

(50%)


شبکه اجتماعی کافه چه

(60%)


فروشگاه اینترنتی زرجام

(60%)


گروه هنر عمران

(60%)


طراحی سایت وکیل

(60%)


طراحی سایت سوله املاک

(70%)


اپلیکیشن IOS کارناوب

(80%)


وکیل امیر رئیسیان

(90%)


اپلیکیشن سفر باتو

(90%)


فروشگاه اینترنتی ایران نیاز

(90%)


فروشگاه و اپلیکیشن هپی مپی

(90%)


بـاغ ویـلای پرند

(95%)